Fügelekvár (ezt az nlc-n találtam)
Megmosod a fügét, negyedeled héjastól, lábasba teszed, kb. fél órát főzöd a forrástól számítva (keverni kell, különben leég) ezután ízlés szerint teszel bele cukrot (én kb. 0, 25 kg-ot teszek 1 kg fügére) ezzel is kevergeted, forralod 15-20 percig és kész! Forró üvegekbe töltöd, lezárás után fejre állítod 1 percre az üveget, majd visszafordítod, nedves ruhával tisztára törlöd és száraz dunsztba teszed 24 órára.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Kati 2008.07.13. 13:53:37
dédike 2008.07.13. 14:44:11
Manólány 2008.07.13. 16:07:23
margit2 2008.07.13. 16:17:01
klikk 2008.07.13. 16:25:24
margit2 2008.07.13. 16:27:09
dédike 2008.07.13. 18:48:57
klikk 2008.07.13. 21:00:27
klikk 2008.07.13. 21:02:31
dédike 2008.07.13. 22:03:24
Krisszta 2008.07.15. 22:01:40
dédike 2008.07.16. 07:48:26
Krisszta 2008.07.22. 16:58:35
iluska 2008.09.10. 09:47:49