Dédike

:)

Kommentek:

  • margit2: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! :-) (2015.05.11. 08:34) 2015 jan. 19
  • Aloha3: :-( Nyugodjon békében! További szép estét, jó hetet kívánok neked Dédike! :-) (2015.01.19. 18:50) 2015 január 12
  • Dédike: Igen, mindenki siratja a régit. Ez nem egy jó konstrukció! (2015.01.11. 03:01) 2015. I. 2.
  • Turmixoló: Majd mennek ismét. Így év végére nagyon letud amortizálódni az ember, mindent jobban a szívére ves... (2015.01.03. 16:56) XII,29.
  • ToPa: :) Hát földrajzilag itthon épp.. Blogilag: lucikaya.blogspot.hu/ meg itt.. De ott vagyok mondj... (2014.12.31. 11:22) XII. 28. VASÁRNAP.

Látogatók:

***
Flag Counter

Címkék

2008.07.13. 12:35 pitypangoss

Nagyon finom.

14 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://evimamika.blog.hu/api/trackback/id/tr406021015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kati 2008.07.13. 13:53:37

Ádám kosztüm, meg néhány szem érett füge!!:-)))

dédike 2008.07.13. 14:44:11

Belátnak a kertembe!

Manólány 2008.07.13. 16:07:23

Éjszaka meg nem mer kilopózni, mert hátha vissza jön a vörös kutya:)

margit2 2008.07.13. 16:17:01

Ez már fini lehet! %razz% ... Éjjel én sem mernék kimenni a házból... %wink% .

klikk 2008.07.13. 16:25:24

Akkor én bátor vagyok, mert éjfél körül elemlámpával baktatok mindig a kertvégébe, bezárni a tyúkokat. Az én fügém még nem érik.

margit2 2008.07.13. 16:27:09

Klikk! Te tényleg nagyon bátor vagy! %wink%

dédike 2008.07.13. 18:48:57

hogy kell főzni a füge lekvárt? Megpucolni?

klikk 2008.07.13. 21:00:27

Én még igazi fügét sem ettem, de majd most! Gondolom, augusztusban. Bár nekem nem lesz annyi fügém, de ha találsz receptet, érdekel!

klikk 2008.07.13. 21:02:31

Fügelekvár (ezt az nlc-n találtam) Megmosod a fügét, negyedeled héjastól, lábasba teszed, kb. fél órát főzöd a forrástól számítva (keverni kell, különben leég) ezután ízlés szerint teszel bele cukrot (én kb. 0, 25 kg-ot teszek 1 kg fügére) ezzel is kevergeted, forralod 15-20 percig és kész! Forró üvegekbe töltöd, lezárás után fejre állítod 1 percre az üveget, majd visszafordítod, nedves ruhával tisztára törlöd és száraz dunsztba teszed 24 órára.

dédike 2008.07.13. 22:03:24

Klikk, köszi.

Krisszta 2008.07.15. 22:01:40

Füge nagy kedvencem, nekünk is van a kertben, sajnos még nem érik, de remélem hamarosan fog.

dédike 2008.07.16. 07:48:26

Kriszta figyeld a fügédet, mert ez olyan gyümölcs, hogy képes órák alatt beérlelni magát.

Krisszta 2008.07.22. 16:58:35

Hiába nézem sajna még nem érik...

iluska 2008.09.10. 09:47:49

De szépek!!!
süti beállítások módosítása