Dédike

:)

Kommentek:

  • margit2: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! :-) (2015.05.11. 08:34) 2015 jan. 19
  • Aloha3: :-( Nyugodjon békében! További szép estét, jó hetet kívánok neked Dédike! :-) (2015.01.19. 18:50) 2015 január 12
  • Dédike: Igen, mindenki siratja a régit. Ez nem egy jó konstrukció! (2015.01.11. 03:01) 2015. I. 2.
  • Turmixoló: Majd mennek ismét. Így év végére nagyon letud amortizálódni az ember, mindent jobban a szívére ves... (2015.01.03. 16:56) XII,29.
  • ToPa: :) Hát földrajzilag itthon épp.. Blogilag: lucikaya.blogspot.hu/ meg itt.. De ott vagyok mondj... (2014.12.31. 11:22) XII. 28. VASÁRNAP.

Látogatók:

***
Flag Counter

Címkék

2009.11.08. 13:52 pitypangoss

Itt van a Márton napi liba alapanyaga.
Lehet válogatni, ki mit szeret.
Húsleves, sok zöldséggel.
Egyben sült vagy rántott libamell szeletek,
Gombával, májjal töltött liba nyak.
Libacomb aszalt szilvával töltve.
Ludas kása, sült libamáj szeletekkel.
Liba tepertő, libazsírral, hagymával.
Garantáltan nem fogyókúrás menü egyik sem!

16 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://evimamika.blog.hu/api/trackback/id/tr226020231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

iluska 2009.11.08. 13:54:29

húúúú, nagyon jól néz ki. Saját liba (volt)? A sült combot választom. :)

Dédike 2009.11.08. 14:06:20

Igen. A nyári keltetett kislibák felnőttek.

iluska 2009.11.08. 14:09:34

Mondjuk az a libamáj is nagyon gusztusos!

kata... 2009.11.08. 14:25:19

Jobban szeretném,ha pulyka,vagy csirke,esetleg kakas lenne:).Sajnos a libát,és a kacsát nem bírom,annyira erős,jellegzetes íze,"illata" van :(

kata... 2009.11.08. 14:25:48

De azért persze már sütöttem,akkor jó,ha kellőképpen zsíros,ugye??

Dédike 2009.11.08. 14:48:01

Én csak addig tömöm, hogy pecsenye legyen, ne túl zsíros. A husa ne zsirosodjon el. Ez nem olyan mint a bolti, hogy úszik a zsirba. A fűszerezés megoldja a jellegzetességet..., csak használni kell!

Manólány 2009.11.08. 15:10:05

Jól néz ki:)

kerimama 2009.11.08. 16:29:56

Biztos finomat alkottál. Nekünk idén is kimaradt,csirke elsőbbséget élvez,meg hát nem is olcsó a liba annyira...

Thalia 2009.11.08. 16:53:41

Én a libaműjat választom mert azt imádom!

Dédike 2009.11.08. 17:22:36

Nekem is csak azért van, mert nevelgettem.

vnjudit 2009.11.08. 17:49:04

Így ebben a sorrendben jöhet %mrgreen%

Manocska62 2009.11.08. 17:57:53

Megint sokat melóztál Dédike.

marisom 2009.11.08. 21:10:04

Én a kacsát szeretem. Nagyon szép a húsa, ennek a libának és szép a mája is.

Dédike 2009.11.08. 21:21:12

A liba hús nem olyan zyíros állagu!

cinci 2009.11.08. 22:10:40

Dédike drága Én a máját kérem,ha már ilyen adakozó vagy. Jól elfáradtál akkor te is ma...

varnyu 2009.11.08. 23:35:01

első menetben jöhet a töltött libanyak, a ludaskása, a máj és a liba töpörtyű. aztán a többi :D
süti beállítások módosítása