***
Jó étvágyat a frissen sült libacombhoz. Köret az álltalam készített hordós savanyúkáposzta.
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
margit2 2013.02.09. 17:16:34
evimami 2013.02.09. 20:04:59
ételital 2013.02.09. 22:06:04
ételital 2013.02.09. 22:08:13
darumadar 2013.02.10. 20:49:01
margit2 2013.02.11. 07:49:29
evimami 2013.02.12. 00:43:53
evimami 2013.02.12. 00:45:56
margit2 2013.02.12. 12:38:04
evimami 2013.02.12. 23:44:55
margit2 2013.02.13. 13:50:50
evimami 2013.02.13. 14:28:52