Dédike

:)

Kommentek:

  • margit2: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! :-) (2015.05.11. 08:34) 2015 jan. 19
  • Aloha3: :-( Nyugodjon békében! További szép estét, jó hetet kívánok neked Dédike! :-) (2015.01.19. 18:50) 2015 január 12
  • Dédike: Igen, mindenki siratja a régit. Ez nem egy jó konstrukció! (2015.01.11. 03:01) 2015. I. 2.
  • Turmixoló: Majd mennek ismét. Így év végére nagyon letud amortizálódni az ember, mindent jobban a szívére ves... (2015.01.03. 16:56) XII,29.
  • ToPa: :) Hát földrajzilag itthon épp.. Blogilag: lucikaya.blogspot.hu/ meg itt.. De ott vagyok mondj... (2014.12.31. 11:22) XII. 28. VASÁRNAP.

Látogatók:

***
Flag Counter

Címkék

2011.07.12. 13:19 pitypangoss

Sárga barack, főzéshez előkészítve.

10 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://evimamika.blog.hu/api/trackback/id/tr146019190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anita80 2011.07.12. 14:44:19

De jól néz ki,megenném!:) Remélem jól vagy. Mi is már a 21.hetet tapossuk,repülnek a hetek.

ametiszt 2011.07.12. 14:53:32

Szépen mosolygó barackok lehettek,nagyon guszta !

Egy Kisanyuka 2011.07.12. 14:53:33

Szépen néz ki. :) Az íze is biztosan ilyen finom. :) És ... nekem is kellene már befőzést indítani, de ebben a forróságban kedvem nincsen órákig a konyhában serénykedni. :/

ansa 2011.07.12. 15:12:48

és hogy kerül a gázra át???!

evimami 2011.07.12. 15:59:00

Ansa: Kissebb adagokba kerül a gázra, gyorsan elfőzve a habját, és akkor szép sárga marad.... 2 óra múlva indul a főzés, mert még nagyon meleg van.

Egy Kisanyuka 2011.07.12. 16:01:50

Én alaposan átkevertem Lime citrommal, és nekem úgy maradt hirtelen főzve szép sárga. De csak egyszer sikerült olyan szépen. A többi ment a levesbe. :D Dédike ezek szerint ha hirtelen főzöm át, és azonnal elteszem amint elhabzott, szép maradt?

margit2 2011.07.12. 16:22:12

Gyönyörű! %razz% ... Én tegnap kompótokat főztem sárgabarackból... Holnap, vagy holnapután lekvárt is akarok.

evimami 2011.07.12. 20:33:05

Ez az adag, már üvegekben van. A holnapi is le van szeddve, reggel kezdhetem előről. Elfáradtam.

darumadar 2011.07.12. 21:46:07

Imádom a sárgabarackot mindenféleképp. Az otthon főzött lekvárt a bolti meg sem közelíti, még akkor sem ha rá van írva, hogy nagymama lekvárja.

margit2 2011.07.13. 15:03:15

Én még várok vele 1-2 napot, mert nincs annyira sok beérve. De azért estére már a kakaós csigába is tettem sárgabarack darabkákat, nagyon kapós lett. Így ma délben megint sütöttem 1 gáztepsivel... Igaz, hogy ma a fele mennyiségbe fekete ribizli szemeket tettem... Hát isteni lett! %razz%
süti beállítások módosítása