Ha így sütöm, akkor nem. Le van sikálva kefével, és ropogósra van sütve.
Végül is teljes ideig a hussal sül. Egész más íze, és állaga lesz. Próbáld ki egyszer. Apró krumplival jó.
jajjj de jól néz ki!!! Nagyon szeretek enni, habzsolni!! A mi Vendelkénk még eleven önmaga, de hamarosan ilyen szép omlósra és ropogósra lesz elkészítve! Meg kérhetném valamire? Ez az almás lila káposzta nagyon felcsigázott! El kérhetem a receptjét? Csak a sima párolt kápit ismerem, de ez az almás... biztos nagyon finom!
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
cinci 2009.11.29. 21:12:24
Dédike 2009.11.29. 21:27:42
kata... 2009.11.29. 22:00:11
Manocska62 2009.11.30. 08:40:51
margit2 2009.11.30. 09:53:29
Barbara 2009.11.30. 18:35:32