Mai munkám!
Manólány halai.
A csuklóm kicsit izomlázas lett!!!!
Kettő darab híjján száz a mennyiség!!!
Egyszerre ki sem tudtam rakni.
Mindjárt mennek a didergőbe!!!!!!
2011.11.13. 14:17 pitypangoss
7 komment
2011.11.10. 16:47 pitypangoss
Szombat délután Márton napi libafuttatás lesz.
Na meg töltött káposzta és ludaskásafőzés a pincesoron.
Oda sütöttem a kifliket, meg majd egy adag almás lepényt!
Csak ne legyen nagyon hideg, mert akkor a forralt borral kell a fűtést rendezni!
Remélem jól fogjuk érezni magunkat.
11 komment
2011.11.09. 17:38 pitypangoss
Végeredményben egy egyszerű csevav csicsa/ mitite/!Mikor tojás hiány van, szeretem csinálni, csak én úgy fűszerezem, mint a fasírtot szoktam, Negyed kg darált húshoz egy jó késhegy szódabikarbónát gyúrok. Ha laposan fólia közt kicsit kifagyasztod, rántott húsként…
1 komment
2011.11.09. 11:01 pitypangoss
Finomfőzelék, mititével.
/Végül is nem tojással készült fasírt, hanem szódabikarbónával. Így más az íze is./
4 komment
2011.11.08. 12:08 pitypangoss
Virág, és fűszer eggyütt!
A virágok mellett sok helyen ott van a zeller, és egész télen frissen szedhetem.
4 komment
2011.11.07. 13:54 pitypangoss
Látod, amit gerberának néztél az is krizi.A koszorúkba, rózsa szekfű, manapság orchidea van, még sem tartod temetői virágnak!Akkor ezt miért, mert későn virágzik. Ehető virág, és fűszeres az illata.Árvácskák sorakoznak a sírokon, azokat hova soroljátok. Régen szilvafát…